Que Fem


Oferim un servei integral, ràpid i de qualitat. Atenem de forma personalitzada per que cada empresa és diferent. Venem, lloguem, fem manteniments periòdics, puntuals i reparem carretons elevadors, apiladors i transpaletes.

Manteniment Programat

Manteniment Programat

Serveis de revisions periòdiques per a tot tipus de carretons elevadors. Totes les peticions dels nostres clients són estudiades i realitzades d’acord a unes pautes de treball que beneficiïn la seva comoditat i economia.

Desenvolupament de plans personalitzats per a cada parc de carretons. Estudiarem en cada cas l’opció més favorable pel seu negoci.

Oferim serveis d’assessorament preventiu.

Manteniment Correctiu | Reparacions

CeB atén qualsevol contingència de forma permanent i amb un temps de resposta mínim.

Tècnicament comptem amb el suport que ofereix i garanteix el propi fabricant dels nostres productes, amb la seguretat d’utilitzar recanvis originals per a un perfecte funcionament dels seus equips.

En cas d’avaria prolongada del seu carretó, posem al seu servei un altre de similars característiques. Consulti el nostre servei de lloguers.

Els nostres furgons-taller estan totalment equipats per la intervenció immediata d’incidències a les instal·lacions del client. També disposem de taller propi i podem fer les reparacions en les nostres instal·lacions.

El nostre personal tècnic està preparat i qualificat per a qualsevol tipus de reparació.

Venda i Lloguer

- Carretons Elèctrics, Carretons Dièsel, Transpaletes Elèctriques, Apiladors Elèctrics, Transpaletes Manuals, Transpaletes amb Plataforma, Retràctils, Carregadors, Accessoris, Bateries, etc...

- Comprem les seves màquines.

Foto carretó png
Lloguer

Lloguer de Carretons Elevadors

Abans de fer una inversió en una màquina pel seu negoci, es pot plantejar els avantatges del lloguer d’una màquina com a eina de productivitat i estalvi immediat. Quan vostè escull la opció d’un lloguer a llarg termini, s’oblida a l’instant de les despeses de manteniment del carretó, aquestes estan incloses en l’import del lloguer des del moment en que la màquina arriba a les seves instal·lacions. Només s’haurà de preocupar pel seu negoci. Tot això per una quota mensual molt reduïda.

Disposem de flota pròpia de lloguer per atendre necessitats puntals dels nostres clients. En el cas de que cap de les nostres màquines s’ajusti a les seves necessitats, comptem amb una llarga llista de col·laboradors per tenir disponible la màquina que més s’ajusti al seu tipus de treball, inclús plataformes de tisora, braços articulats, etc.

Li oferim la possibilitat d’un LLOGUER MENSUAL (a llarg termini) o LLOGUER PUNTUAL (per jornades de treball).

Venda

Respecte dels carretons d’ocasió o re-condicionats, consulti la disponibilitat en el nostre estoc de carretons totalment restaurats i condicionats per al seu perfecte ús, tant en dièsel com elèctric. Gaudeixi d’un carretó com si fos nou, per molt menys del que vostè pensava.

Venem carretons elevadors nous i re-condicionats.
Venda
Serveis Comercials

Serveis Comercials

Estudi personalitzat. En cada cas oferim als nostres clients la millor via de finançament. Oblidis de les despeses derivades del manteniment de la seva màquina.

Tot inclòs, amb una única quota mensual.

Consulti’ns terminis disponibles per el seu finançament.

Possibilitat de la compra de la màquina una vegada finalitzat amb unes condiciones immillorables.

Comprem les seves màquines.

Rènting de carretons