Equips i Gama de Productes


Disposem d’una amplia gama de carretons elevadors, transpaletes, apiladors, escombradores i fregadores de marques líders del sector. De diferents característiques, busquem el producte que més s’adapti a les necessitats de la seva empresa.

Logotipo Hangcha
Logotipo UN HANGZHOU ZHELI FORKLIFT GROUP CO. LTD
logotipo Artred Clean

HC -Hangcha Forklift

Ofereix una gamma completa de productes d’equips per a la manipulació de materials. Des de carretons elevadors amb motor de combustió interna d’1 a 48 TN i elèctrics amb contrapès d’1 a 16 TN, una gamma completa d’equips de magatzematge, des de transpaletes i apiladores manuals i elèctrics, fins carretons retràctils, carregadors laterals de 3 a 6 TN, manipuladors de contenidors buits, apiladors retràctils, tractors d’arrossegada, plataformes de tisora i braços aeris i un llarg etcètera, que s’han guanyat una sòlida reputació entre els nostres clients per ésser de la més alta qualitat, per la seva durabilitat i fiabilitat.

Actualment, la xarxa de vendes HANGCHA, la componen més de 120 distribuïdors que cobreixen més de 150 països a Europa, Àfrica, Àsia, Oceania, Amèrica del Nord i Amèrica Llatina.

Logotipo Hangcha

Carretó Elèctric 3 i 4 Rodes

La generació més recent de carretons elevadors contrapesats, de la sèrie A de 1,0 a 3,5 TN és… La nova sèrie de productes HANGCHA. L’estètica, la seguretat, la comoditat, la fiabilitat i el rendiment s’han millorat completament.

GAMA 4 RODES de 2,5 TN a 10 TN; GAMA 3 RODES de 750 kg. a 2 TN.

Carretó Dièsel i PLG (GAS)

Nova sèrie X de combustió interna, amb les tecnologies més avançades del mercat. Actualització total del disseny de la màquina, estalvi de combustible i protecció del medi ambient.

Disponible des de 1 fins 12 TN. Gran tonatge de 12 a 46 TN.

Carretó Tot Terreny

Capacitat per al treball en diferents àrees, amb un gran rendiment sense tenir en compte les rigoroses condicions que pugui tenir el terreny.

Còmode, segura i fiable, es traduirà en el carretó que pot satisfer totes les seves necessitats.

Carretó Zona Atex (Antideflagrant)

Màquina preparada per a treballs en entorn de gas i atmosferes explosives EX, definides per presència de gas, boira o vapor i pols en condicions normals de treball diari (Zona 1 i Zona 2).

Capacitats d’1 a 3,5 TN.

Transpaletes i Apiladors Elèctrics

El mini transpaleta elèctrica per a conductor a peu de la sèrie A, amb tecnologia d’ions○ de liti, és un reemplaçament perfecte al transpaleta manual. Transpaleta elèctrica amb capacitats d’1,2 a 3 TN.

Apiladors elèctrics per treure el màxim rendiment en espais limitats. Una eina útil disponible amb capacitats d’1,2 a 2 TN.

Carretó Retràctil Elèctric

La maniobrabilitat en passadissos estrets exigeix eficiència, seguretat i rendiment. El carretó retràctil de HANGCHA ofereix els tres requisits amb una enginyeria i fiabilitat de primer nivell. És un complement perfecte per al seu magatzem o centre de distribució.

D’1,2 TN a 2 TN.

Transpaleta Manual i Semielèctrica | Apilador Manual


Els imprescindibles per a qualsevol negoci. Una ajuda per al moviment de càrregues a petits espais: magatzems, camions, comerços... sense esforços. Un aliat indiscutible en el seu dia a dia.

Transpaleta semielèctrica 1,5 TN.

Transpaleta manual de 2 a 3 TN.

Apilador manual d’1 a 2 TN.

Vol Més Info?... Contacti amb Nosaltres!

Contacti
Hangcha

(UN) HANGZHOU ZHELI FORKLIFT GROUP CO. LTD

Compta amb 30 anys d'experiència en la fabricació de carretons elevadors, oferint-li un producte de primera qualitat que ens ajuda a garantir la qualitat dels seus productes al costat del nostre servei.

És per això que posem a la seva disposició l'àmplia gamma de productes UN: des de carretons de 3 rodes propulsades electrònicament a màquines trilaterals, passant per dièsel de gran tonatge i fins i tot propulsades a gas butà. Així mateix, comptem amb la secció de transpaletes i apiladors, manuals o elèctrics i qualsevol accessori o complement per el seu parc mòbil.

Transpaleta Elèctrica

De 1000 a 3000kg, amb tecnologia AC i bateries de tracció europees.

Carretó Elèctric 3 Rodes

Tecnologia AC tant en tracció com en elevació i doble motor de tracció per donar més força i potencia en treballs d’alta tensió. Sistema de canvi de bateria excel·lent per facilitar el manteniment de la mateixa.

Carretó Dièsel Compacte de 4T a 5T

De disseny actual, compacte i ergonòmic.

Comprèn capacitats de 4,0t, 4,5t i 5,0t.

Apilador Elèctric

De 1000 a 1600 kg i alçada d’elevació fins a 5m. Tecnologia AC, bateries de tracció europees, de disseny elaborat i estructura robusta per treball en àrees d’emmagatzematge d’espai limitat.

Carretó Elèctric 4 Rodes

Un dels models millor rebuts degut a la seva línia i excel·lent execució del treball. Amb capacitat de fins a 3,5t. Tecnologia AC en tracció i elevació i gran qualitat dels seus components.

Carretó Dièsel de 5T a 7T

Els carretons de gran capacitat han sigut dissenyats per una màxima eficiència. De disseny i robustesa europeus juntament amb la tecnologia altament avançada ofereixen una facilitat en la conducció de les mateixes.

Carretó Retràctil

Augmenta la eficiència del treball, estalviant espai d’emmagatzematge impossible amb altres carretons. Tecnologia AC en tracció i elevació facilitant el manteniment de la mateixa. Posició de treball de peu o assegut.

Carretó Dièsel de 1.8T a 3,5T

Força originada de la seva qualitat superior. Excel·lent sistema de refrigeració, sistema hidràulic eficient, així com cabina altament aïllada de vibracions, donen gran comoditat de conducció.

Carretó Dièsel de 8T a 10T

És el germà gran de la família. Per treballs que requereixen la màxima força d’elevació i precisió de moviments, aquest carretó oferirà respostes a qualsevol repte.

Carretó Trilateral

Per aprofitar millor l’ús de l’espai, augmenta la capacitat d'emmagatzematge, incrementant el número de posicions de palets.

Carretó Gas Butà

Carretons LPG de 1,8t a 3,5t de fàcil conducció i gran eficàcia.

Transpaletes i Complements

Gran varietat de transpaletes manuals, de pesatge, porta bobines, pinces, taules elevadores i complements per als seus carretons.

Si està interessat, contacti amb nosaltres.

Contacti

Artred Clean

Escombradores / Fregadores: Disposem d'una àmplia gamma D´escombradores i fregadores Industrials. L'assessorem per a triar la més adequada a les seves necessitats. Escombradores manuals i elèctriques, amb filtre per a pols, sistema elèctric d'esprai d'aigua, seient per a conductor i més opcions disponibles. I fregadores semielèctricas i/o elèctriques, amb o sense seient per a conductor, adaptables a qualsevol mena de superfície i dimensió.

Logotipo Artred Clean

MS50FP | Escombradora Manual amb Filtre de Pols

Disseny ergonòmic, timó ajustable, un raspall de corró i dos raspalls laterals de pressió ajustable per fer front a la neteja de diferents terrenys.

Tanc amb material PP per assegurar durabilitat; rodes no marking.

Fàcil instal·lació, desmuntatge i operació per a l'usuari amb Instruccions simples.

Conducció manual sense bateria per treballar en qualsevol moment.

Filtre de pols amb material no teixit per evitar acumulació de pols.

Dipòsit 55 litres.

Dimensions (mm) llarg 1300 x ample 980 x alt 1035.

Plegada (mm) llarg 1300 x ample 980 x alt 450.

Pes 24 kg.

MS50E | Escombradora Manual amb Sistema Elèctric

Escombradora manual amb sistema de raspall elèctric i amb sistema d'esprai d'aigua elèctric.

Sistema de triple raspall elèctric, millora significativament l'eficiència de la neteja.

Disseny ergonòmic; Raspall lateral de pressió ajustable per fer front a la neteja de diferents terrenys. Una àmplia gamma d'aplicacions.

Tanc amb material PP per assegurar durabilitat; rodes no marking.

Sistema de polvorització d'aigua per evitar que la pols s'estengui.

Amb bateria de liti, càrrega ràpida per garantir llargues hores de treball.

Dipòsit 50 litres.

Dimensions (mm) llarg 1085 x ample 795 x alt 1045.

Plegada (mm) llarg 810 x ample 300 x alt 830.

Pes 19 kg.

AR55 | Fregadora semielèctrica. Sèrie C.

Sota soroll, apte per a aplicacions de treball sensibles a el soroll.

Raspalls grans i tancs d'aigua per millorar significativament l'eficiència de neteja.

Bateria d'alta qualitat sense manteniment, proporciona 5h contínues de treball amb una sola càrrega.

Disseny ergonòmic; disseny de raspall de ràpid desmuntatge i autoajustable. Accessoris de corró lateral a prova de xocs; la fulla de l'escombreta de goma es reemplaça fàcilment. Sistema de reg automàtic amb vàlvula electrònica.

Posició de treball ajustable. Raspall i escombreta amb pressió ajustable. Goma en forma de V per acomplir amb les diferents aplicacions de treball.

Cos fet de material PE per garantir la durabilitat; rodes de goma no marking.

Operació senzilla per als usuaris, amb Instruccions simples.

Dipòsit d'aigua / Dipòsit brutícia: 60/55 litres.

Superfície de productivitat: 2350 m2 / h.

Dimensions (mm) llarg 1190 x ample 640 x alt 1010.

Bateria: 24V / 100Ah.

Opcional: bateria de liti.

ARS5 | Fregadora semielèctrica i elèctrica. Sèrie S.

Motor de tres etapes amb potent succió. El motor de l'raspall HY ofereix una neteja potent en sòls irregulars.

Sota soroll, apte per a aplicacions de treball sensibles a el soroll.

Raspall gran i tanc d'aigua de 60L per millorar significativament l'eficiència de neteja.

Bateria d'alta qualitat sense manteniment, proporciona 5h contínues de treball amb una sola càrrega.

Disseny ergonòmic; disseny de raspall desmuntable ràpid. Full MWR de quatre costats amb desmuntatge ràpid; rodets laterals a prova de xocs. Sistema de reg automàtic amb vàlvula electrònica.

Pantalla multifuncional amb indicador de bateria. Llum d'alarma per al baix nivell d'aigua.

Cos fet de material PE per garantir la durabilitat; rodes d'alumini-goma no marking.

Operación sencilla para los usuarios, con instruccions simples.

Far led per treballar en àrees de poca llum.

Dipòsit d'aigua / Dipòsit brutícia: 60/60 litres.

Superfície de productivitat: 2500 m2 / h.

Dimensions (mm) llarg 1270 x ample 550 x alt 1090.

Bateria: 24V / 100Ah.

Opcional: bateria de liti.

Pes: 154 Kg.

ARS9 | Fregadora elèctrica. Conductor pujat. Sèrie S.

Motor de tres etapes amb potent succió per garantir que no hi hagi residus. Motor de direcció del darrere HY i raspalls HY amb dos motors que ofereixen una neteja potent en sòls irregulars.

Sota soroll, apte per a aplicacions de treball sensibles a el soroll.

Equip PG ofereix un funcionament estable i una llarga vida útil.

Raspall gran i tanc d'aigua per a millorar significativament l'eficiència de la neteja.

Bateria d'alta qualitat sense manteniment, proporciona 4-6h contínues de treball amb una sola càrrega.

Disseny ergonòmic; amb posagots i espai d'emmagatzematge en ambdós costats: raspall desmuntable ràpid. Full MWR de quatre costats amb desmuntatge ràpid; rodets laterals a prova de xocs.

Pantalla multifuncional amb indicador de bateria i visualització de codi d'errors. Alarma de baix nivell d'aigua.

Cos fet de material PE per garantir la durabilitat; rodes d'alumini-goma per garantir la durabilitat i l'estabilitat.

Operació senzilla per als usuaris, amb Instruccions simples.

Far led per treballar en àrees de poca llum.

Dipòsit d'aigua / Dipòsit brutícia: 100/105 litres.

Superfície de productivitat: 4500 m2 / h.

Dimensions (mm) llarg 1600 x ample 1100 x alt 1380.

Bateria: 24V / 200Ah.

Opcional: bateria de liti.

Pes: 435 Kg.

S1150 | Escombradora elèctrica. Conductor pujat.

Motor d'ona sinusoïdal amb avantatge que permet un estalvi d'energia de l'40% i millora l'eficiència de neteja significativament.

Baix nivell de soroll, adequat per a zones sensibles a el soroll.

Raspall de corró i raspall lateral de pressió ajustable per fer front a diferents camins.

Funció d'esprai d'aigua per evitar la pols. El carret de les escombraries extraïble ofereix una forma ràpida de buidar la brutícia recollida.

Disseny ergonòmic; amb posagots i espai d'emmagatzematge en ambdós costats.

Pantalla multifuncional amb indicador de bateria.

Focus que permet treballar en zones amb poca llum

Ràdio de gir petit per treballar en llocs estrets.

Superfície d'escombrat: 1150 mm

Ràdio de gir: 1200 mm

6-8h de treball

Dipòsit d'aigua: 40 litres

Superfície de productivitat: 6000 m2 / h

Dimensiones (mm) llarg 1350 x ample 800 x alt 1200

Bateria: 48V / 65Ah

Pes: 270Kg

Per més informació, contacta’ns.

Contacti